Freyáról

Hiszek abban, hogy sokan érkezünk a Földre olyan képességekkel, amelyek akár egy életen át is rejtve maradnak. Született boszorkánynak nevezzük azokat a férfiakat és nőket, akik felismerték, megtapasztalták, és fejlesztették magukban ezeket a különleges képességeket.

Ritter Évának hívnak, és egy nagyon nehéz gyermekkor után vettem észre magamon, hogy érzékelem a szellemvilágot, ezért erőteljesen érdekelni kezdett a spirituális világ. De hosszú utat tettem meg, mire ezt igazán fel tudtam dolgozni és nyíltan fel mertem vállalni.

Egészségügyi diplomát szereztem, majd központi intenzív osztályon dolgoztam éveket, amikor nagyon furcsa körülmények között találkoztam egy ismert mágussal. Ő lehetőséget adott, hogy tanuljak Tőle angyalmágiát, majd energetikai mágiát.

Rólam - Freya mágus, jósnőEmellett elsajátítottam a különböző jóseszközök használatát (inga, Tarot kártya, cigánykártya, Lenorman), grafológiát, természetgyógyászatot és asztrológiát is tanultam.

Mester mágus beavatásomat az egyiptomi Alexandriában kaptam meg, ahol a vodo varázslatokat tanulmányoztam. Spirituális fejlődésem ezen szakaszán mesterem a Freya nevet adományozta nekem.
Ezután nem sokkal folyamatos megpróbáltatásokkal kellett szembe néznem. Életem szerelme elhagyott, katolikus családom ellenem fordult választott hivatásom miatt, barátaim pedig hitetlenkedve, kétkedve figyelték boszorkányos tevékenységeimet.

Ekkor döntöttem úgy, hogy a mágia erejét használom fel arra, hogy rendbe tegyem az életemet.

Rólam - Freya mágus, jósnőElőször a szerelmemet csábítottam vissza a vodo segítségével, majd kigyomláltam a környezetemből a kellemetlenkedő barátokat, rokonokat és energiavámpírokat.

Miután helyre zökkent az életem, folyamatosan visszatérő, sürgető álmaim voltak, melyekben figyelmeztettek, hogy az életfeladatomnak megfelelő hivatást kell választanom.

Tudtam, hogy mindenki egy életprogrammal születik le a Földre. Akik ezt vonakodnak teljesíteni, nem járják a kijelölt utat, egész életükben akadályokkal fognak szembesülni.

Sok vívódás után felvállaltam azt, aki vagyok, amit csinálok. Mára legfontosabb küldetésemnek érzem, hogy a mágikus gyakorlatokat minél szélesebb körben elterjesszem, tanítsam, és segítsem az olyan embereket, akik varázslattal szeretnék megoldani, jobbá tenni életüket.


Freya

Megjelent: 2969 alkalommal