Freya jósnő

Freya jósnő

hétfő, 26 november 2018 17:06

Szerelmi kötés mellékhatásai

Szerelmi kötés mellékhatásaiSzerelmi kötés esetén a leggyakoribb félelmek az esetlegesen fellépő mellékhatások. Rengeteg információ kering az éterben, ami többnyire túlzó, de legtöbbször inkább hamis. A félrevezető megállapítások olyanokat vizionálnak, hogy a szerelmi kötés hatására zombi leszel, egy életre magadhoz láncolod a másikat, de van aki egyenesen fekete mágiának titulálja.

szombat, 30 június 2018 21:02

Szerelmi kötés azonos nemű párok esetén

Szerelmi kötés azonos nemű párok eseténA történelem folyamán az azonos nemű párkapcsolatok különböző megítélés alá estek. Az ókori Görögországban a két férfi alkotta párkapcsolat felülírta a heteroszexuális vonzalmat. Ezzel egy időben Szapphó görög költőnő, a nők közötti szexuális viszonyról írt ódákat.

csütörtök, 31 május 2018 18:14

Gyorsan ható szerelmi kötés

Gyorsan ható szerelmi kötésNem meglepő módon, mindenki gyorsan ható szerelmi kötést szeretne. Amikor elveszíted a párod, akit mindennél jobban szeretsz, összeomlik a világ, fogalmad sincsen hogyan tovább. De lehet, hogy már sok éve együtt éltek, akár több gyermeketek is van már, és amikor legnagyobb szükséged lenne a párod nyújtotta biztonságra, néhány hét, vagy hónap alatt semmivé foszlik sok év munkája.

szerda, 23 május 2018 17:35

A szerelmi kötés jelei

A szerelmi kötés jeleiA szerelmi kötés jelei árulkodóak lehetnek, de mikor jusson eszünkbe, hogy szerelmi kötés áldozatai lettünk?

péntek, 11 május 2018 19:30

Szerelmi kötés megszüntetése / oldása

Szerelmi kötés megszüntetése/oldásaA szerelmi kötést meg lehet szüntetni, fel lehet oldani. A következő e-mailt kaptam nem régiben:

szerda, 09 május 2018 19:13

A leghatásosabb szerelmi kötés

A leghatásosabb szerelmi kötésAmikor eszedbe jut a szerelmi kötés, valószínűleg a leghatásosabb szerelmi kötést szeretnéd magadnak. Az évszázadok folyamán mindig meg volt az a vágy az emberiségben, hogy megpróbálják befolyásolni a sorsukat, és ha máshogy nem ment, akkor mindenféle praktikákat találtak ki. Hatványozottan igaz ez, ha a szerelmi életről volt szó.

Érdemes szerelmi kötéssel visszaszerezni a párodat?

Szerintem mindenki átélte már legalább egyszer az életében azt az érzést, amikor elhagyta az a személy, akit a világon a legjobban szeretett. Ilyenkor úgy érezzük, nincsen értelme az életünknek, meghalni szeretnénk, és eluralkodik rajtunk a depresszió. A másik véglet, amikor sírunk egész nap és megőrülünk a tehetetlenség érzésétől. Na, általában ilyenkor jut sokaknak eszébe, hogy valami természetfeletti megoldással kellene próbálkozni, a szerelmi kötéssel. A következő gondolat, ami eszünkbe jut:

szerda, 02 május 2018 18:34

A szerelmi kötés fekete mágia?

A szerelmi kötés fekete mágia?

Mostanában kaptam egy kérdést a szerelmi kötéssel kapcsolatban, megosztom veletek.

Szerelmi kötés – mennyi idő után érezni a hatását?

Amennyiben eldöntöd, hogy szerelmi kötést akarsz, a legelső kérdések között fog felmerülni benned, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük. Mindenki arra vágyik, hogy a lehető legrövidebb időn belül teljesüljön a vágya, ez teljesen természetes.

Szerelmi kötést minél gyorsabban!

szombat, 16 december 2017 21:48

Angyalmágia

Angyalmágia

Az angyalmágia szigorúan égi segítőinkkel együtt végzett szertartás. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk vágyaink elérésében, az Univerzummal dolgozunk együtt.

Minden mágiánál fontos, hogy a varázslás előtt megkérdezzük az égiek véleményét, hogy szabad-e elvégezni a szertartást. Csak akkor szabad belekezdeni, ha zöld jelzést kapunk.

1. oldal / 2