Működik a szerelmi kötés?

Írta:
Értékelés:
(28 szavazat)

Működik a szerelmi kötés?

Alapvetően igen, ha a mágiát megelőzve megvizsgálunk néhány fontos kritériumot. Amennyiben ezt elhanyagoljuk, borítékolni lehet a sikertelenséget. Nézzük, milyen területeket kell megnézni bármilyen mágikus tevékenység előtt:

  1. Miért lett vége a kapcsolatnak?
  2. A párkapcsolat alapjainak a tisztázása
  3. Illetek-e egymáshoz, van-e közös út?
  4. Engedélyezi-e az Univerzum a mágia elvégzését
  5. Melyik mágiát érdemes elvégezni?

Miután ezeket a kérdéseket megnyugtatóan tisztáztuk, speciális eszközök ( ingával, kristályokkal és jóskártya) segítségével megnézem, hogy mekkora esélye van a mágia sikerének. 

Miért van erre szükség?

Mert a mágia egy misztikus folyamat. Ezt ne úgy képzeld el, hogy elmész a boltba, kérsz egy zsemlét, kifizeted, haza viszed és megeszed.

A mágiákat mindig személyre szabva, a kérésnek megfelelően kell elkészíteni. Ezután útjára bocsájtjuk az Univerzumban, és várjuk az eredményt.

Amennyiben egy hónap után még mindig nem indultak be az energiák, érdemes egy ráerősítést csinálni. Ha 2-3 hónapon belül nem értük el a kívánt hatást, akkor a varázslat félre csúszott, a kötést pedig oldani kell. Kötést soha nem szabad senkin fent hagyni, mert később az életedben problémákat fog okozni. Lehet, hogy csak 10 év múlva, de előbb-utóbb biztosan.

Megjelent: 6087 alkalommal
Tovább a kategóriában: Szerelmi mágia sikere »