Szerelmi kötés mellékhatásai

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)

Szerelmi kötés mellékhatásaiSzerelmi kötés esetén a leggyakoribb félelmek az esetlegesen fellépő mellékhatások. Rengeteg információ kering az éterben, ami többnyire túlzó, de legtöbbször inkább hamis. A félrevezető megállapítások olyanokat vizionálnak, hogy a szerelmi kötés hatására zombi leszel, egy életre magadhoz láncolod a másikat, de van aki egyenesen fekete mágiának titulálja.

Vannak a szerelmi kötésnek mellékhatásai?

A megfelelően kivitelezett, ellenőrzött szerelmi kötésnek nem lehetnek mellékhatásai. Ez alatt azt értem, hogy minden esetben ellenőrizni szükséges, hogy a mágia elvégezhető-e, nehogy karmát sértsünk. Ezután lehet megnézni, hogy hány százalék esély van a sikerre.

A legfontosabb a végére marad. Ha nem érjük el a kívánt eredményt, akkor fel kell oldani a szerelmi kötést, és így biztos, hogy nem szembesülünk a későbbiekben kellemetlenségekkel.

A rosszul kivitelezett, vagy fel nem oldott mágia mellékhatása az lehet, hogy aki kérte a kötést akár évekig nem talál magának társat, vagy folyamatosan félresiklanak a párkapcsolati próbálkozásai.

Freya

Megjelent: 2717 alkalommal