Gyorsan ható szerelmi kötés

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)

Gyorsan ható szerelmi kötésNem meglepő módon, mindenki gyorsan ható szerelmi kötést szeretne. Amikor elveszíted a párod, akit mindennél jobban szeretsz, összeomlik a világ, fogalmad sincsen hogyan tovább. De lehet, hogy már sok éve együtt éltek, akár több gyermeketek is van már, és amikor legnagyobb szükséged lenne a párod nyújtotta biztonságra, néhány hét, vagy hónap alatt semmivé foszlik sok év munkája.

Van olyan, hogy gyorsan ható szerelmi kötés?

Sajnos nincsen. De ez nem azt jelenti, hogy egy szerelmi kötés ne tudjon akár gyorsan is hatni. A mágia fajtájától is függ, hogy milyen gyorsan lesz eredmény. Például a boszorkánymágiák – amik alapvetően könnyen kivitelezhetőek és bárki otthonában próbálkozhat velük – alapvetően nagyon lassan fejtik ki a hatásukat.

Az erős mágiák, mint a vodo, vagy az energetikai mágiák sok esetben hatékonyabban működnek, mint a boszimágiák. De a várt eredményt nagyban befolyásolják a szerelmi kötést kérők pozitív hozzáállása, és van egy tényező, amit nem tudunk befolyásolni. Ez maga az Univerzum, ami mindent mederben tart, és csak úgy engedi a dolgok alakulását, hogy az ne árthasson senkinek.

Tehát, gyorsan ható szerelmi kötés nem létezik, viszont előfordul, hogy a mágia hamarabb hat, mint azt gondolnánk. Lehet, hogy egy hét alatt, de az esetek többségében inkább 2-3 hónap.

Freya

Megjelent: 3489 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.