Szerelmi kötés megszüntetése / oldása

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Szerelmi kötés megszüntetése/oldásaA szerelmi kötést meg lehet szüntetni, fel lehet oldani. A következő e-mailt kaptam nem régiben:

„Kedves Freya!
Évekkel ezelőtt csináltattam egy szerelmi kötést a páromra, ami sikerült is, visszajött hozzám. Viszont most már valaki más tetszik, de nem tudom elhagyni őt. Azt szeretném kérdezni, hogy csak az oldhatja fel a kötést, aki rakta? Mert nem tudom elérni az illetőt, vagy leveheti más is?
Előre is köszönöm válaszát”

Egy szerelmi kötés megszüntetését/oldását bármelyik hozzáértő mágus meg tudja csinálni, nem szükséges visszamenni ahhoz a személyhez, aki készítette.

Hogyan lehet a szerelmi kötést megszüntetni / oldani hatásosan?

Először is meg kell vizsgálni, hogy milyen jellegű mágiával készült a szerelmi kötés, és ennek megfelelően egyénre szabottan kell felállítani egy szerelmi oldást.

Ez nálam távúton is hatékonyan működik, amennyiben velem egy időben megcsinálod, amit kérek.

Mikor kell a szerelmi kötést megszüntetni / oldani?

  • amennyiben szerelmi kötést kértél a párodra, de nem a várt eredményt hozta
  • ha már régebben – akár évekkel ezelőtt – történt a szerelmi kötés, és az sikerült, de mára elhidegült a kapcsolat, vagy valaki mást szeretnél magadnak
  • ha nem tudsz kilépni egy kapcsolatból, érdemes oldást kérni


A legfontosabb az, hogy ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, kérjél magadnak szerelmi oldást, hogy megtaláld a megfelelő társat, különben folyamatosan se veled, se nélküled kapcsolatokban fogod találni magadat.

Freya

Megjelent: 4746 alkalommal