A leghatásosabb szerelmi kötés

Írta:
Értékelés:
(14 szavazat)

A leghatásosabb szerelmi kötésAmikor eszedbe jut a szerelmi kötés, valószínűleg a leghatásosabb szerelmi kötést szeretnéd magadnak. Az évszázadok folyamán mindig meg volt az a vágy az emberiségben, hogy megpróbálják befolyásolni a sorsukat, és ha máshogy nem ment, akkor mindenféle praktikákat találtak ki. Hatványozottan igaz ez, ha a szerelmi életről volt szó.

A középkorban elsősorban a helyi boszorkányhoz fordultak azok a kétségbeesettek, akik párjukat szerették volna visszakapni, ha kell szerelmi kötés segítségével. Európában főleg a boszorkány mágiák terjedtek el, Afrikában a vudu, Ázsiában az energetikai varázslatok hódítottak.

Ezek közül melyik a leghatásosabb szerelmi kötés?

Nagyon sok helyen leírtam már, hogy a boszorkány mágia sokszor nagyon jól működik, de ez a leggyengébb láncszem a mágikus birodalomban. Persze sok fajta varázslat van, de ha szerelmi kötést akarsz, akkor az erősebb mágiák között kell keresgélni.

Ilyennek számít az energetikus mágia, amikor energia körökkel dolgozunk, összpontosítunk az adott helyzetre, és megpróbáljuk a kívánt irányba elmozdítani az adott szituációt.

Még ennél is erősebb szerelmi kötést lehet készíteni vudu mágiával, amitől a közhiedelemmel ellentétben nem kell félni, hiszen nem fekete mágia.

De a legerősebb szerelmi kötést több mágia összehangolásával lehet elérni.

Freya

Megjelent: 9975 alkalommal