Érdemes szerelmi kötéssel visszaszerezni a párodat?

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)

Érdemes szerelmi kötéssel visszaszerezni a párodat?

Szerintem mindenki átélte már legalább egyszer az életében azt az érzést, amikor elhagyta az a személy, akit a világon a legjobban szeretett. Ilyenkor úgy érezzük, nincsen értelme az életünknek, meghalni szeretnénk, és eluralkodik rajtunk a depresszió. A másik véglet, amikor sírunk egész nap és megőrülünk a tehetetlenség érzésétől. Na, általában ilyenkor jut sokaknak eszébe, hogy valami természetfeletti megoldással kellene próbálkozni, a szerelmi kötéssel. A következő gondolat, ami eszünkbe jut:

Biztosan érdemes elvégezni a szerelmi kötést?

Nem, nem biztos. A szerelmi kötésnek a legnagyobb hátránya, hogy belenyúlhatunk vele a karmába, és ez tényleg nem szerencsés. Ezt a problémát mindenképpen ki kell zárni, tehát biztonságossá kell tenni a szerelmi kötést.

Hogyan lesz biztonságos a szerelmi kötés?

Minden mágia előtt, így a szerelmi kötés esetében is, ellenőrizni kell, hogy a mágia elvégezhető-e, tehát az Univerzum zöld, vagy piros jelzést ad. Ezt én minden esetben elvégzem, és jelzem is, hogy a kötés elvégezhető vagy nem. Ezzel az apró, de mégis fontos lépéssel már ki is védtük a szerelmi mágiához köthető legnagyobb félelmet.

De még mindig nem tudod, hogy érdemes-e szerelmi kötéssel próbálkozni

Ennek eldöntéséhez fel kell tenned magadnak azt az egyszerű kérdést, hogy:

„Tényleg Őt akarod? Tényleg Ő az, aki boldoggá tesz?”

Kicsit meditálj ezen, és ha egyértelműen igen a válasz, akkor érdemes varázslathoz folyamodni. De olyan mágust válassz, aki ellenőrzi nálad, hogy a szerelmi kötés elvégezhető-e.

Így biztosan kivédhetőek a mágia negatív hatásai.

Freya

Megjelent: 3016 alkalommal