A szerelmi kötés fekete mágia?

Írta:
Értékelés:
(6 szavazat)

A szerelmi kötés fekete mágia?

Mostanában kaptam egy kérdést a szerelmi kötéssel kapcsolatban, megosztom veletek.

„Kedves Freya!
Nagyon szeretnék szerelmi kötést a páromra, de minden barátnőm azt mondja, hogy ez fekete mágia, és örökre tönkre teszem az életem, meg az övét is. Meg azt is olvastam, hogy bele avatkozunk a szabad akaratba.”

A szerelmi kötés nem fekete mágia

A fekete és a fehér mágia között nem az eszközök, hanem a mágus szándéka a lényeg. Ha valakinek rosszat akarsz, ártó vagy gonosz a szándékod, akkor bizony a fekete mágia területére tévedtél, ha segíteni szeretnél, akkor a fehér mágia vizein evezel.

A szerelmi kötést a vörös mágiák közé szoktuk sorolni, de semmiképpen nem sötét mágia. A vörös mágia azt jelenti, hogy etikai elveket is figyelembe véve, előzetesen megvizsgáljuk, hogy engedélyezi-e az Univerzum a varázslat elvégzését.

Minden esetben megvizsgálom a körülményeket, és ezek alapján döntök, hogy a mágia elvégezhető-e. Viszont előfordul, hogy a varázslat nem azt az eredmény hozza, amit várunk. Ilyen esetben feloldom a kötést, és így mindenki biztos lehet abban, hogy semmilyen negatív következménye nem lesz a mágiának. Pontosan ezzel védjük ki, hogy a későbbiekben bármilyen kellemetlen mellékhatását tapasztaljuk életünkben.

Milyen mellékhatásai lehetnek a szerelmi kötésnek, ha nem oldjuk fel?

Gyakran keresnek fel olyan problémákkal, hogy

  • évek óta nem találnak társat
  • nem a megfelelő partnert találják meg
  • nem képesek a szerelem érzését átélni

Ezen esetek megvizsgálásakor, sokszor derül fény a múltban elvégzett szerelmi kötésre, ami nem a várt eredményt hozta, de nem lett feloldva.
Tehát a legbiztosabb módszer, ha a kötést feloldjuk. Viszont sikeres mágia esetén feloldani nem szükséges, helyette 1-2 évente szerelmi harmonizációt szoktam javasolni.

Megjelent: 4806 alkalommal