Szerelmi kötés mellékhatásaiSzerelmi kötés esetén a leggyakoribb félelmek az esetlegesen fellépő mellékhatások. Rengeteg információ kering az éterben, ami többnyire túlzó, de legtöbbször inkább hamis. A félrevezető megállapítások olyanokat vizionálnak, hogy a szerelmi kötés hatására zombi leszel, egy életre magadhoz láncolod a másikat, de van aki egyenesen fekete mágiának titulálja.

Szerelmi kötés azonos nemű párok eseténA történelem folyamán az azonos nemű párkapcsolatok különböző megítélés alá estek. Az ókori Görögországban a két férfi alkotta párkapcsolat felülírta a heteroszexuális vonzalmat. Ezzel egy időben Szapphó görög költőnő, a nők közötti szexuális viszonyról írt ódákat.

Gyorsan ható szerelmi kötésNem meglepő módon, mindenki gyorsan ható szerelmi kötést szeretne. Amikor elveszíted a párod, akit mindennél jobban szeretsz, összeomlik a világ, fogalmad sincsen hogyan tovább. De lehet, hogy már sok éve együtt éltek, akár több gyermeketek is van már, és amikor legnagyobb szükséged lenne a párod nyújtotta biztonságra, néhány hét, vagy hónap alatt semmivé foszlik sok év munkája.

A szerelmi kötés jeleiA szerelmi kötés jelei árulkodóak lehetnek, de mikor jusson eszünkbe, hogy szerelmi kötés áldozatai lettünk?

Szerelmi kötés megszüntetése/oldásaA szerelmi kötést meg lehet szüntetni, fel lehet oldani. A következő e-mailt kaptam nem régiben:

A leghatásosabb szerelmi kötésAmikor eszedbe jut a szerelmi kötés, valószínűleg a leghatásosabb szerelmi kötést szeretnéd magadnak. Az évszázadok folyamán mindig meg volt az a vágy az emberiségben, hogy megpróbálják befolyásolni a sorsukat, és ha máshogy nem ment, akkor mindenféle praktikákat találtak ki. Hatványozottan igaz ez, ha a szerelmi életről volt szó.

Érdemes szerelmi kötéssel visszaszerezni a párodat?

Szerintem mindenki átélte már legalább egyszer az életében azt az érzést, amikor elhagyta az a személy, akit a világon a legjobban szeretett. Ilyenkor úgy érezzük, nincsen értelme az életünknek, meghalni szeretnénk, és eluralkodik rajtunk a depresszió. A másik véglet, amikor sírunk egész nap és megőrülünk a tehetetlenség érzésétől. Na, általában ilyenkor jut sokaknak eszébe, hogy valami természetfeletti megoldással kellene próbálkozni, a szerelmi kötéssel. A következő gondolat, ami eszünkbe jut:

A szerelmi kötés fekete mágia?

Mostanában kaptam egy kérdést a szerelmi kötéssel kapcsolatban, megosztom veletek.

Szerelmi kötés – mennyi idő után érezni a hatását?

Amennyiben eldöntöd, hogy szerelmi kötést akarsz, a legelső kérdések között fog felmerülni benned, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük. Mindenki arra vágyik, hogy a lehető legrövidebb időn belül teljesüljön a vágya, ez teljesen természetes.

Szerelmi kötést minél gyorsabban!

Angyalmágia

Az angyalmágia szigorúan égi segítőinkkel együtt végzett szertartás. Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk vágyaink elérésében, az Univerzummal dolgozunk együtt.

Minden mágiánál fontos, hogy a varázslás előtt megkérdezzük az égiek véleményét, hogy szabad-e elvégezni a szertartást. Csak akkor szabad belekezdeni, ha zöld jelzést kapunk.

1. oldal / 2